claas logo large data

Rietman dealer Sabo picture

SABO bij Rietman

Rietman is dealer van Sabo. Sabo bouwt al meer dan 50 jaar gazonmaaiers. Kernwoorden van Sabo zijn: duurzaam, voortreffelijk maaibeeld en 100% grasopvang. Bijna alle Sabo maaimachines zijn uitgerust met een chassis van hoogwaardig, massief aluminium. Dat maakt ze enerzijds licht en anderzijds extreem solide, robuust en duurzaam. Het beste wat een particulier of professionle klant kan wensen.

De gazonmaaiers zijn in de herfst ook als bladzuiger te gebruiken dankzij het gepatenteerde TurboStar-systeem. Voor hoveniers en groenvoorzieners bouwt Sabo de 'Groene Lijn' bestaande uit heavy duty-machines pur sang met verzwaarde drijfwerken, sterke 6,5pk-motoren, stalen velgen met smeernippels, stalen botsbescherming en verstevigde duwbomen.

Rietman verkoopt al tientallen jaren dit degelijke merk Sabo. Wij hebben een ruim assortiment staan in de maaibreedtes 32, 36, 40, 43, 47 en 54 cm gazonmaaiers.  Zowel benzine en electrische verkrijgbaar.

Voor de grotere tuinen kun u kiezen uit de Sabo-tuintractor modellen. Hiermee kunt u uw gazon in minder tijd bewerken. De gehele besturing en intuïtieve bediening van uw SABO-tuintractor vindt eenvoudig en comfortabel vanaf de bestuurdersstoel plaats.

 

 

Rietman dealer Sabo