claas logo large data

Wie rekent rijdt Zetor!

De filosofie van Zetor is trouw zijn aan haar klanten, luisteren naar hun behoeften, innovatie en uitbreiden van het assortiment. Zetor staat voor prestaties, vermogen en lage gebruikskosten. Dit zijn de belangrijkste pijlers van het merk geworden.

 

Programma

Zetor Major

major v2 De Major is een universele tractor voor alledaags gebruik, een compacte tractor in de categorie 60 tot 80 pk. Een betrouwbare tractor in het middensegment, met een uitstekende prijs/prestatie verhouding.

Zetor Proxima

proxima.1 Zetor heeft al ruim 70 jaar ervaring met het produceren van Europese kwaliteitstractoren. Eén van de populairste series is de Zetor Proxima serie. Deze is zo populair vanwege een grote verscheidenheid aan modellen, een hoge betrouwbaarheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Zetor Forterra

forterra De Forterra serie heeft zich bewezen als betrouwbare tractor met een topwaardering wat betreft prijs/kwaliteit verhouding. De basis Forterra CL is verkrijgbaar met Zetor 4 cilinder motor met een vermogen van 96 tot 136 pk en een 24/18 transmissie. De Forterra HSX is uitgerust met een moderne 30/30 versnellingsbak met hydraulische omkeer. Het nieuwste model, de Forterra HD biedt een motorvermogen tot 147 pk, deze is leverbaar met multi functioneel bedieningspaneel, geveerde -vooras en cabine.

Zetor Crystal

crystal Crystal, krachtige en betrouwbare partner voor het zware werk! Hoog vermogen wordt gegarandeerd door de 144 en 163 pk sterke zescilinder motoren. Alle Crystal motoren zijn uitgerust met een 24 kleppen, 4 takt common rail injectiesysteem.

 Voorladers

 system voorlader
Om u een hoogwaardige oplossing te bieden op gebied van voorladers is Zetor een samenwerking gestart met Alö AB uit Zweden. Hoge werk capaciteit, gecombineerd met toonaangevende voordelen voor veiligheid en werkomgeving. Elk detail is ontwikkeld met maximale aandacht, om het laden zo eenvoudig, veilig en efficiënt mogelijk te maken.

Origineel

Onderdelen

 Onderdelen zetor rietman

Rietman heeft een eigen service en verkoop van originele onderdelen. Wij streven ernaar altijd de juiste kwaliteitsonderdelen te leveren tegen een betaalbare prijs en met de juiste service! Het gebruik van originele onderdelen is van groot belang om uw Zetor tractor probleemloos te blijven gebruiken.