038-4771243
MA- VRIJ (ZA) VAN 08:00 (08:30) TOT 17:30 (15:00)

BERG X-plore BFR skelter

Productnummer: 07.10.03.00

€ 629,00

€ 519,83 excl. BTW

Frame_skelter
Productinformatie "BERG X-plore BFR skelter"

BERG X-plore BFR

Geen avontuur is voor deze skelter te groot! Onbegaanbare paden en ruwe terreinen zijn geen probleem voor de stoere off-road banden. Dankzij het unieke BFR-systeem kun je onderweg eenvoudig remmen en achteruit rijden als een omgevallen boom de weg blokkeert. Maak je skelter nog leuker met de accessoires van BERG zoals een stoere rolbeugel of een zwaailicht! 

Ben jij klaar om de wereld te ondekken? 

Stoere skelters, geschikt voor kinderen van alle leeftijden

Een skelter is al jaren een populair stukje speelgoed voor jongens en meisjes. Lekker rond crossen op een skelter door de straten blijft altijd leuk om te doen. In onze online shop vind je skelters voor de allerkleinste, maar ook voor de wat grotere kinderen. Je kan je uitgave ook in één keer goed besteden door te kiezen voor een meegroei skelter. Je kindje wordt zo nooit te groot om op een skelter rond te rijden. Natuurlijk is het aanbod afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen en kan je ook kiezen voor een skelter die past bij de huidige leeftijd van je kindje.

BFR, BFR-3 en E-BFR

Elke grote BERG Skelter is standaard uitgerust met een BFR, BFR-3 of E-BFR systeem. Maar wat is dit nu eigenlijk en wat is het verschil tussen deze drie systemen? We leggen het je uit.


De afkorting BFR staat voor: Brake (Rem), Freewheel (vrijloop) en Reverse (achteruit rijden).
De afkoring E staat voor: Electric (met trapondersteuning)
 
 
De BERG Skelters met een BFR, BFR-3 of E-BFR systeem hebben de volgende voordelen:
  • Elke skelter heeft een vrijloop waardoor je de trappers stil kunt houden terwijl de wielen draaien.
  • Op elke skelter zit ook een terugtraprem.
  • Elke skelter kan na stilstanddirect achteruit rijden.
Het verschil met een BFR en BFR-3 systeem is dat een skelter met een BFR-3 aandrijving maar liefst 3 versnellingen heeft! Dit maakt het gemakkelijker om een heuvel op te rijden of om sneller op te trekken.
 

Skelters met trapondersteuning (E-BFR)

Sinds kort biedt BERG ook skelters met trapondersteuning aan. Nu kan je urenlang de wereld ontdekken. Hoe harder jij trapt, hoe meer ondersteuning de E-Motor geeft.

De E-Skelter heeft een 250W E-Motor die trapondersteuning biedt. Er zijn 4 verschillende levels van ondersteuning: ECO, TOUR, SPORT en TURBO.

Je kan minimaal 2 uur lang rondrijden op deze skelters, zonder de batterij op te hoeven laden. Op de E-Skelter kunnen snelheden van 16 km p/u worden gehaald. Snel optrekken of een heuveltje op rijden wordt hiermee lekker makkelijk! Kinderen vanaf 6 jaar kunnen jarenlang genieten van deze skelter! Een ander voordeel van de E-BFR skelters is dat deze allemaal zijn gebouwd op het XXL-Frame waardoor meerdere stoelposities mogelijk zijn, hierdoor hebben volwassene en kind er langer plezier van.

 

XXL-BFR

Dit frame is speciaal ontwikkeld zodat niet alleen jong en oud maar ook langere mensen kunnen skelteren. Deze nieuwe skelter heeft maar liefst 8 stoelposities en is 10 cm langer. Hierdoor kan jong en oud, klein en groot op deze skelter. Tevens hebben we het frame extra verstevigd waardoor deze nog robuster is geworden. Natuurlijk is ook dit frame uitgerust met luchtbanden, BFR en schommel-as.

Wij van Rietmanshop kunnen jou ideale BERG skelter samenstellen. Maak hieronder de keuze welk frame je wilt

Product SpecificatiesBanden: 40cm
Frame_skelter: BFR-3 XL (versnellingen), BFR XL, BFR XXL, E-BFR (Hybrid), E-BFR-3 (Hybrid/versnellingen)
Kleur skelter: Grijs, Groen
Leeftijd: 5+
Merk speelgoed: BERG
Thema Skelters & Tractoren: Off-road

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.


Bijpassende opties

BERG Rolbeugel X-Plorer
De rolbeugel zorgt voor extra veiligheid en maakt de skelter ook nog een stuk stoerder. Deze rolbeugel is alleen geschikt voor de grote skelters van BERG. Deze is dus niet geschikt voor de Buddy, Rally Orange en de Jeep adventure.

€ 79,00

BERG Duostoel X-Plore
Deze duostoel is helemaal in stijl van jouw BERG X-Plore skelter. Maak jouw skelter dus nog completer en beleef samen met een vriendje of vriendinnetje de leukste avonturen.

€ 79,00

BERG Reservewiel X-Plore
Voor jouw grote BERG skelter is er nu het stoere Off-road reservewiel. Extra veilig als je op pad gaat en onverwachts met een lekke band komt te staan. Of juist alleen maar omdat het er extra stoer uit ziet op jouw BERG skelter. Let wel op dat het reservewiel niet in combinatie met een eventuele duostoel te gebruiken is.

€ 89,00

BERG Aanhanger Trailer XL
Met deze imposante aanhanger neem je makkelijk een vracht mee op je skelteravontuur! Of je nu een picknickmand meeneemt voor je vriendjes of oude kranten verzameld in de buurt. Met jouw BERG skelter en BERG aanhanger kun je elk klusje of elk avontuur aan. Waar wacht je nog op? De Aanhanger is geschikt voor alle grote skelters van BERG. Deze is dus niet geschikt voor de BERG Buddy en de BERG Rally.

€ 179,00

alt tekst
alt tekst
alt tekst
alt tekst
alt tekst