038-4771243
MA- VRIJ (ZA) VAN 08:00 (08:30) TOT 17:30 (15:00)


Een rijke historie op het gebied van mechanisatie.


Land- tuinbouw mechanisatiebedrijf Rietman heeft voor u een groot aanbod kwalitatieve landbouw producten. Rietman is gevestigd in Hasselt en Sint Jansklooster in de kop van Overijssel. Sinds de oprichting in 1938 zijn wij vooruitstrevend in de landbouw. Rietman heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een belangrijke speler met toonaangevende merken in Nederland. Naast Mechanisatie zijn we actief in Groentechniek, Speelgoed en Agri-shop.

Wij zijn breed georiënteerd middels een groot scala aan producten, machines en voertuigen. Met onze roots in de Landbouw weet Rietman als geen ander wat op technische vlak voor u als agrariër, loonwerker, aannemer, groenvoorziener of hovenier wat nodig is om een modern bedrijf te leiden met de juiste machines. Rietman wil graag met u mee vooruitkijken.

Rietman heeft een diversiteit aan sterke dealerschappen. Merken waar Rietman al reeds jaren ervaringen mee heeft opgebouwd. Rietman is dealer van de volgende merken: BCS, Agria, Ferrari, Antonio Carraro, Claas,Kioti, Zetor, Vicon, Strautmann, Weidemann, Husqvarna, Dolmar, Makita, Sabo, Antonio Carraro, BCS, Ferrari, Gianni Ferrari, Agria, Humus, Sip, Jansen en Gallagher.

Rietman heeft alles in huis om uw machines technische goed te onderhouden. Zowel reparatie als VA-keuringen. Service in een modern ingerichte werkplaats of bij u op locatie. Een groot onderdelen magazijn en korte lijnen met fabrikanten.

Rietman heeft service hoog in het vaandel staan. Wij geven u altijd een goed advies en optimale technische ondersteuning. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem gerust contact op of kom langs bij Rietman in Hasselt en Sint Jansklooster

Wij staan graag voor u klaar!

alt tekst
alt tekst
alt tekst
alt tekst
alt tekst