038-4771243
MA- VRIJ (ZA) VAN 08:00 (08:30) TOT 17:30 (15:00)


BERG BASIC serie - BERG B.PURE, B.RAPID EN B.SUPER

Dé klassieker waar BERG bekend mee is geworden, is volledig gerestyled. Je kan nog steeds kiezen uit drie verschillende uitvoeringen: Basic Pure, Basic Rapid en Basic Super. Voor de Basic ben je nooit te groot. Vanaf 5 jaar kan je ermee van start en ook volwassenen rijden er nog graag op.

De Basic Pure en Basic Rapid zijn allebei uitgevoerd in blauw. De Rapid heeft als extra twee stevige achterspatborden. Hou je van een aerodynamisch design? Ga dan voor de Super, met een stoere voorspoiler, achterspatborden en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: blauw, geel en rood.

Groot frame voor kinderen en volwassenen

De BERG Basics zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Door de verstelbare stoel zijn de skelters ook geschikt voor volwassenen.

Stabiele en veilige wegligging

Dankzij de vier wielen heeft de BERG Basic een uitstekende stabiliteit. Hierdoor kan je snel, scherp en veilig door de bochten. De BERG Basic heeft daarnaast een schommelas. Hiermee kunnen de voorste wielen wat op en neer schommelen om zo oneffenheden in de weg op te vangen. Hierdoor blijft de BERG Basic stevig op de grond. Wel zo veilig!

WELKE BERG BASIC KIES JIJ?

alt tekst
alt tekst
alt tekst
alt tekst
alt tekst