038-4771243
MA- VRIJ (ZA) VAN 08:00 (08:30) TOT 17:30 (15:00)


BERG GO2 serie - De trendy skelter voor de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind

Een andere bekende skelterserie van Berg is de Buzzy. De Buzzy heeft een kleiner model dan de Buddy en is dan ook geschikt voor peuters. Kinderen tussen de 2 en 5 jaar zijn ideaal geschikt voor deze leuke skelters (vanaf circa 88 cm). Ook deze is voorzien van leuke en kleurrijke modellen zodat genoeg opties zijn om uw zoon of dochter gelukkig te maken!

Ride & Pedal!

Op een speelse manier je kind leren steppen én fietsen, het kan met de BERG GO²! Je kind kan eerst op de GO² gaan zitten met ingeklapte pedalen. De volgende stap is het eenvoudig uitklappen van de pedalen. Je kind kan gaan oefenen met de voetjes op deze pedalen om zo te leren trappen.

Lang speelplezier


De spraakmakende en prijswinnende BERG GO² is er vanaf nu ook in 2 retro kleurstellingen. De GO² Retro Green en de GO² Retro Pink. Deze zachte kleuren zijn een mooie aanvulling op de knallende kleurstelling van de SparX Yellow en de Sparx Red.

Stabiel en veilig

Dankzij de vier wielen heeft de BERG GO² een uitstekende stabiliteit. Daardoor is de GO² ook extra veilig voor de kleinste kids. Omdat driewielers een wiel minder hebben, creëren deze een zeer onstabiele kantel-constructie. Scherp door de bochten zorgt bij driewielers voor gevaarlijke situaties.

WELKE BERG GO2 KIES JIJ?
alt tekst
alt tekst
alt tekst
alt tekst
alt tekst