038-4771243
MA- VRIJ (ZA) VAN 08:00 (08:30) TOT 17:30 (15:00)

Activiteiten Sint Jansklooster verplaats naar Hasselt

Middels deze weg willen wij u kenbaar maken dat we onze vestiging in Sint Jansklooster per 2-1-2024 gaan integreren in ons bedrijf in Hasselt. Dit betekent dat we alle activiteiten die in Sint Jansklooster worden uitgevoerd, gaan voortzetten vanuit Hasselt.

Er liggen meerdere redenen hieraan ten grondslag: Al lang kampen we met een personeelstekort op beide vestigingen. Het pand is oud en zou vernieuwd moeten worden. We verwachten zo kosten te kunnen besparen. Maar de belangrijkste reden is dat we u als klant vanuit één centrale vestiging meer service kunnen bieden met meer arbeidscapaciteit, een uitgebreidere werkplaats en magazijn.
De vertrouwde gezichten gaan mee naar Hasselt. Er gaan geen arbeidsplaatsen verloren en de gemaakte afspraken blijven gewoon staan.

We begrijpen dat dit voor u als klant gevolgen kan hebben. Zoals genoemd verwachten wij u nog beter van dienst te kunnen zijn vanuit één vestiging. Maar wanneer u niet in de gelegenheid bent bij ons te komen, dan komen wij bij u. Met een ruime vloot van serviceauto’s kunnen wij ook veel werkzaamheden op locatie uitvoeren. Ook kunnen wij uw machine ophalen voor service.
Onderdelen of andere materialen kunnen wij bezorgen of toesturen.

De bekende merken die wij vanuit Sint Jansklooster voeren zoals Antonio Carraro, BCS, Agria, Daros, Kema, Kioti, Husqvarna etc., blijven wij ook vanuit Hasselt aanbieden.
Kent u onze vestiging in Hasselt nog niet? We nodigen u van harte uit om eens te komen kijken.
Uiteraard begrijpen we dat u vragen aan ons heeft, stel ze gerust.
Voorlopig blijven onze contactgegevens gelijk.
Tijdens de verhuizing zullen we mogelijk wat minder goed bereikbaar zijn, daarna hopen we u op volle kracht te mogen bedienen vanuit Hasselt.
We willen u hartelijk bedanken voor uw voortdurende steun en loyaliteit aan Rietman de afgelopen jaren en vertrouwen op deze loyaliteit van u als klant en benadrukken nogmaals dat deze sluiting van Sint Jansklooster geen invloed heeft op onze inzet om u zo goed mogelijk te helpen.

Hartelijke groet,
Andries Rietman (vestigingsleider Sint Jansklooster)
Wout Rietman
Steven Rietman