038-4771243
MA- VRIJ (ZA) VAN 08:00 (08:30) TOT 17:30 (15:00)

Vacature Monteur mobiele werktuigen

Word jij ook zo blij van een tevreden klant die door jou technische vaardigheden weer een werkende landbouwmachine heeft?
Ter versterking van ons team in Hasselt zijn wij op zoek naar een:

Monteur mobiele werktuigen/allround landbouwmonteur

Als monteur mobiele werktuigen, oftewel allround landbouwmonteur, verleen je service en onderhoud aan alle soorten landbouwmachines. De machines variëren van hobbymatig tot uiterst professioneel. Je werkt in onze vestiging in Hasselt in een werkplaats die van alle benodigdheden is voorzien. Ook kan het zijn dat je bij de klant op locatie werkt. Heb je ervaring in de huidige landbouwtechniek? Solliciteer dan vooral.
Wij zoeken iemand met:
     - Ervaring in-, interesse voor- en technische kennis van landbouwmachines
     - Een commerciële, maar klantvriendelijke instelling
     - Een VCA- of VCA-VOL-diploma (of bereid dit te halen)
     - Rijbewijs B-E (of bereid E te halen)
     - Geen 8-tot-5-mentaliteit; meedraaien in de storingsdienst
Daarnaast is het fijn als je communicatief vaardig bent, in bij voorkeur ook Engels en Duits. Ook het bereid zijn tot het volgen van (merkgerichte) cursussen is voor ons een pre. Uiteraard waarderen we het als je een enthousiaste en sociale werkhouding hebt richting collega’s en klanten.
Wij bieden hem/haar:
    o Werk in een gezellig, informeel en kleinschalig team
    o Wisselende werkzaamheden, zowel in de werkplaats als bij de klant; samen met collega's werken aan hoogstaande machines
    o Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. het volgen van cursussen
    o De mogelijkheid tot een vast dienstverband
    o Passend salaris
Ben jij of ken jij iemand die blij wordt van deze vacature, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Of laat uiteraard diegene die je kent die bij deze vacature past contact met ons opnemen.
Geïnteresseerd?
Als je geïnteresseerd bent, of je wilt meer informatie over deze functie en onze organisatie, dan kun je contact opnemen met:
Steven Rietman, mede eigenaar (038-4771243 of 0653430985, stevenrietman@rietmanhasselt.nl)
Een motivatiebrief toevoegen hoeft niet. Als jouw CV daar aanleiding toe geeft, bespreken we je motivatie liever face-to-face.