038-4771243
MA- VRIJ (ZA) VAN 08:00 (08:30) TOT 17:30 (15:00)


BERG GO2 serie - De trendy skelter voor de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind

Een andere bekende skelterserie van Berg is de Buzzy. De Buzzy heeft een kleiner model dan de Buddy en is dan ook geschikt voor peuters. Kinderen tussen de 2 en 5 jaar zijn ideaal geschikt voor deze leuke skelters (vanaf circa 88 cm). Ook deze is voorzien van leuke en kleurrijke modellen zodat genoeg opties zijn om uw zoon of dochter gelukkig te maken!
Berg GO2 Mint skelter

€ 95,00

Berg Duwstang XS GO2

€ 25,00

Berg GO2 Retro Green skelter

€ 95,00

Veiligheidsvlag voor Berg GO2

€ 12,50

Draagband voor Berg GO2

€ 10,00

Berg GO2 Sparx Red skelter

€ 99,00

Berg GO2 Sparx Yellow skelter

€ 99,00

Berg GO2 Pink skelter

€ 95,00

Berg GO2 Blue skelter

€ 95,00


BERG Buzzy serie - 2-IN-1 Voor de ondernemende kinderen die veilig de wereld willen ontdekken

Een andere bekende skelterserie van Berg is de Buzzy. De Buzzy heeft een kleiner model dan de Buddy en is dan ook geschikt voor peuters. Kinderen tussen de 2 en 5 jaar zijn ideaal geschikt voor deze leuke skelters (vanaf circa 88 cm). Ook deze is voorzien van leuke en kleurrijke modellen zodat genoeg opties zijn om uw zoon of dochter gelukkig te maken!
BERG Buzzy

€ 105,00

BERG Buzzy Aero Skelter

€ 145,00

BERG Buzzy Beatz Skelter

€ 155,00

BERG Buzzy BSX skelter

€ 115,00

BERG Buzzy Fiat 500 skelter

€ 155,00

BERG Buzzy Jeep Rubicon Skelter

€ 175,00

BERG Buzzy Jeep Sahara skelter

€ 165,00

BERG Buzzy John Deere skelter

€ 175,00

Tip
BERG Buzzy Nitro (2-in-1)

€ 135,00 - € 159,00


BERG Buddy serie

De Buddy skelter van het merk Berg is een van de bekendste skelter modellen van Nederland. De Buddy is beschikbaar in verschillende modellen en in verschillende leuke kleuren waardoor zowel een meisje als een jongen lekker op pad kan. De skelters zijn geschikt voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar dankzij een verstelbaar stuur en zitje.
BERG Buddy B-Orange skelter
Vroeeemm.. Voor je het weet scheurt je kind rond op de Buddy B-Orange! Deze authentieke skelter ziet er cool uit en rijdt ook nog eens fantastisch. Deze kleine fijne skelter is erg wendbaar en snel en daarmee super stoer voor de kleine ontdekkers. De B-Orange heeft 4 oerdegelijke luchtbanden. Gecombineerd met de schommel-as maakt dat deze skelter veilig en stabiel. De Buddy is beschikbaar voor kinderen vanaf 3 jaar. •De BERG Buddy groeit mee door het verstelbare stuur en stoel•Door het BFR-systeem kan je met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden•Extra comfortabel dankzij de luchtbanden•Staat stevig op de grond door de schommel-as die zorgt voor extra grip•Eenvoudig te monteren•Met de Buddy accessoires kan je deze stoere skelter helemaal afmaken

€ 279,00

BERG Buddy Cross skelter
Berg Buddy Orange Je bent supersnel en wendbaar Eindelijk je eerste echte stoere skelter! Nu kan je samen met je vriendje de wereld ontdekken en ervaren hoe leuk buitenspelen is. Vanaf nu ga je overal zelf heen en hoeven papa en mama zich geen zorgen te maken want de BERG Buddy voldoet aan alle veiligheidseisen. Door de terugtraprem en de vrijloop is de BERG Buddy al voor kinderen vanaf 3 jaar veilig! Dankzij de unieke BFR-naaf kan deze skelter zowel vooruit als achteruit rijden. Door de verstelbare stoel en het verstelbare stuur groeit de BERG Buddy met je mee! En de schommelas zorgt ervoor dat de BERG Buddy altijd zijn wielen aan de grond houdt. Zo heb je onder alle omstandigheden zoveel mogelijk grip.  

€ 289,00

BERG Buddy Fendt skelter
BERG Buddy Fendt Vanaf nu is er voor elke leeftijd een echte  Fendt , dus ook voor jou! Nu kan je samen met je vriendje de wereld ontdekken en ervaren hoe leuk buitenspelen is. Vanaf nu ga je overal zelf heen en hoeven papa en mama zich geen zorgen te maken want de BERG Fendt Buddy voldoet aan alle veiligheidseisen. Door de terugtraprem en de vrijloop is de BERG  Fendt Buddy al voor kinderen vanaf 3 jaar veilig! Dankzij de unieke BFR-naaf kan deze skelter zowel vooruit als achteruit rijden. Door de verstelbare stoel en het verstelbare stuur groeit de BERG  Fendt  Buddy met je mee! En de schommelas zorgt ervoor dat de BERG Fendt Buddy altijd zijn wielen aan de grond houdt. Zo heb je onder alle omstandigheden zoveel mogelijk grip.   

€ 319,00

BERG Buddy John Deere skelter
BERG Buddy John Deere Vanaf nu is er voor elke leeftijd een echte John Deere, dus ook voor jou! Nu kan je samen met je vriendje de wereld ontdekken en ervaren hoe leuk buitenspelen is. Vanaf nu ga je overal zelf heen en hoeven papa en mama zich geen zorgen te maken want de BERG John Deere Buddy voldoet aan alle veiligheidseisen. Door de terugtraprem en de vrijloop is de BERG John Deere Buddy al voor kinderen vanaf 3 jaar veilig! Dankzij de unieke BFR-naaf kan deze skelter zowel vooruit als achteruit rijden. Door de verstelbare stoel en het verstelbare stuur groeit de BERG John Deere Buddy met je mee! En de schommelas zorgt ervoor dat de BERG John Deere Buddy altijd zijn wielen aan de grond houdt. Zo heb je onder alle omstandigheden zoveel mogelijk grip.   

€ 319,00

BERG Buddy Lua skelter
Laat je kind ontdekken, genieten en lachen op de BERG Buddy Lua. De zwarte banden en velgen, gecombineerd met roze, mint en toffe graphics maken dat je kind overal de aandacht trekt. Het scheuren op deze knallende Buddy gaat makkelijk, soepel en snel. Je kan vooruit rijden, remmen, achteruit rijden en dat allemaal zonder dat het veel moeite kost. Is je kind uitgespeeld? Dan kan de Buddy Lua makkelijk worden weggezet op de achterkant. De Buddy is beschikbaar voor kinderen vanaf 3 jaar. •De BERG Buddy groeit mee door het verstelbare stuur en stoel•Door het BFR-systeem kan je met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden•Extra comfortabel dankzij de luchtbanden•Staat stevig op de grond door de schommel-as die zorgt voor extra grip•Eenvoudig te monteren•Met de Buddy accessoires kan je deze stoere skelter helemaal afmaken•Een gewaagde Buddy door de duo-tone kleur en de opvallende graphics

€ 279,00

BERG Buddy PRO skelter leisure
Berg Buddy Pro Deze junior skelter is specifiek ontworpen voor verhuurtoepassing in de recreatiemarkt. De Berg Buddy Pro is speciaal ontworpen om visueel aantrekkelijk te zijn voor kinderen. Samen met de Berg X-cross en de GranTour vormt de Buddy Pro een skelterfamilie met een mooie uitstraling. Afmetingen: Lengte: 110 cm. Breedte: 65 cm. Hoogte: 50-65 cm. Leeftijd: vanaf 3 tot 8 jaar. Maximaal gebruikers gewicht: 50 kg. Gewicht skelter: 18 kg. Verstelbare stoel. (3 standen) Verstelbaar stuur. Versterkte stuurstang. Versterkte wielscharnier. Terugtraprem. Scharnierende vooras. Luchtbanden. CE en TÜV Keurmerk. VrijloopautomaatDe vrijloopautomaat zorgt ervoor dat de pendalen stil komen te staan als je niet trapt tijdens het rijden.Scharnierende voorasDe scharnierende vooras is een flexibele as die er voor zorgt dat de wielen allemaal op de grond blijven staan als je bijvoorbeeld een stoeprand af rijdt.BFR naafDe BFR naaf is een terugtraprem met een vrijeloopautomaat waarmee je eenvoudig achteruit kunt tijden. Hiermee kan je gemakkelijk stoppen en vervolgens direct achteruit rijden.

€ 409,00

BERG Buddy Sirene
De BERG Buddy Sirene is een leuke accessoire voor op je Buddy skelter. Maak je skelter nog leuker met deze sirene!

€ 24,00

BERG Buddy zwaailamp kap blauw
Deze BERG Zwaailamp maakt je skelter helemaal af. De zwaailamp is alleen geschikt voor de BERG Buddy. Los zwaailicht zonder houder!

€ 9,99

BERG Buddy zwaailamp oranje
Maak je skelter compleet met deze leuke oranje zwaailamp. Deze is alleen geschikt voor de BERG Buddy skelter.

€ 45,00

Berg Jeep Junior Pedal Buddy Skelter
Jeep Junior   Het kleine broertje Jeep® Junior is net als de Jeep® Wrangler uitgerust met terreinbanden. Hierdoor heeft de go-kart op elke ondergrond optimaal grip. Door de verstelbare stoel en het verstelbare stuur heb je daarbij altijd de ideale zitpositie en stuur je de skelter gemakkelijk langs alle obstakels. De stoere kleuren en uiterlijk zorgen ervoor dat iedereen naar je kijkt. Jeep® is a registered trademark of Chrysler Group LLC and is used under lincense by BERG Toys. © Chrysler Group LLC 2010   

€ 319,00


BERG Rally serie

De BERG Rally is een fijne en compacte skelter waarmee je overal kan buitenspelen. Je buurt verkennen of een race organiseren, alles kan met deze skelter. Het unieke en veilige aan deze skelter is het BFR systeem waarmee je met je pedalen kan remmen, en na stilstand direct achteruit kan trappen. Doordat de stoel en het stuur beiden verstelbaar zijn, groeit de BERG Rally met kinderen van 4 tot 12 jaar mee. 

BERG Buddy

BERG Jeep Adventure skelter Rally
Berg Jeep Adventure  Lekker door de modder racen, survivallen in het bos en scheuren door de plassen. Deze ijzersterke Jeep® neemt je overal mee naar toe, zodat jullie samen de meest onvergetelijke avonturen beleven. Eén ding is zeker: vanaf nu wil iedereen op jouw Jeep® skelter! De Jeep® Adventure is een lichte en compacte skelter en heeft alles wat je nodig hebt. Zoals stoere terreinbanden, een reservewiel en is standaard uitgerust met een trekhaak voor de aanhanger Junior. Tijdens het rijden kan je de skelter in één beweging stoppen en na stilstand achteruit rijden. Door het compacte model ben je extra wendbaar, zelfs ruig terrein is een makkie!  

€ 419,00

BERG Rally Force skelter
De Rally is de ideale gocart voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Deze stoere en compacte gocart is geweldig speelgoed en het zorgt dat kinderen met plezier gaan buitenspelen. De buurt verkennen, een race organiseren, het kan allemaal met de BERG Rally. De BERG Rally Force heeft stoere kleuren en een gave voorspoiler. Dat maakt dit de ultieme cross-editie binnen de Rally gocarts. Door het BFR-systeem kunnen kinderen met de pedalen remmen, maar ook direct naar stilstand achteruit rijden. Dit zorgt voor meer speelplezier en veiligheid. • Stoere groene kleur. • Ultieme cross-editie met gave voorspoiler. • Door het BFR-systeem kun je met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. • Uitgevoerd met oerdegelijke luchtbanden voor geruisloos en comfortabel rijgemak. • Twee verschillende trailers beschikbaar als accessoire. • Stoel en stuur zijn beide verstelbaar. • Geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

€ 379,00

BERG Rally Orange
Berg Rally Orange  De BERG Rally heeft super mooie velgen met luchtbanden, zodat je niet alleen heel snel, maar ook comfortabel over de weg raast! Voor de deur, in de straat of op je favoriete veldje. Met de BERG Rally houd je samen met je vriendjes geweldige competities. Je nieuwe BERG skelter kan het allemaal. De Rally is compact en eenvoudig op te bergen. Door de verstelbare stoel en het verstelbare stuur groeit de Rally met je mee.  

€ 379,00

BERG Rally Pearl skelter
De BERG Rally Pearl is een met de spannende kleurencombinaties en de compacte vorm een echte eye-catcher in de buurt! De skelter heeft een kleine draaicirkel, waardoor de skelter heel wendbaar en manoeuvreerbaar is. De Rally Pearl is uitgerust met het BFR-systeem. Met het BFR-systeem kan je vooruit rijden, remmen, maar ook achteruit rijden door simpelweg voor- en achteruit te trappen. De Rally is uitgevoerd met 4 luchtbanden waarmee je geruisloos en comfortabel kan rondrijden. Samen met de schommel-as maakt dit de skelter stabiel en veilig. De Pearl is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. •Door het BFR-systeem kun je met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. •Uitgevoerd met oerdegelijke luchtbanden voor geruisloos en comfortabel rijgemak. •Stabiel en veilig door de schommel-as •Stoel en stuur zijn beide verstelbaar. •Geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. •Met de BERG Junior Trailer, Tandem Trailer L of andere accessoires maak je de Rally nóg leuker

€ 379,00

BERG SP binnenband 12x9 Rally
BERG SP Binnenband 12x9""    Geschikt voor alle BERG Rally, Ford Mustang, Jeep     Bent een klant in de buurt van Hasselt.  U kunt in de meeste gevallen in de reguliere openingstijden wachten op onze bandenservice. Snel en makkelijk!

€ 10,31

BERG SP buitenband slick 12x9 Rally
BERG SP Buitenband 12x9"" Rally   Geschikt voor alle BERG Rally's     Bent een klant in de buurt van Hasselt.  U kunt in de meeste gevallen in de reguliere openingstijden wachten op onze bandenservice. Snel en makkelijk!

€ 19,75

BERG SP wiel 12x9 Rally
BERG SP wiel 12x9""    Geschikt voor alle BERG Rally     Bent een klant in de buurt van Hasselt.  U kunt in de meeste gevallen in de reguliere openingstijden wachten op onze bandenservice. Snel en makkelijk!

€ 52,70

Berg tandem trailer L (voor Buddy en Rally)
Een skelter wordt nog leuker in combinatie met een trailer. De BERG Tandem Trailer is gemaakt voor het BERG Buddy en Rally platform. De trailer is uniek door zijn kleur, de dubbele wielen aan beide kanten en de kiepfunctie. Zo val je lekker op in de buurt en kan je makkelijk al je spullen meenemen. De trailer kan makkelijk achter de skelter worden vast- en losgemaakt. Alles wat je wilt voor een trailer vind je in de BERG Tandem Trailer!  

€ 159,00

BERG Trailer L Aanhanger Junior (Buddy - Rally)
Deze aanhanger met kunststof bakje is gemakkelijk aan en af te koppelen. Buitenspelen is nog leuker nu jij je bakje kunt volladen met zand, speelgoed of picknickspullen waarna je op pad kunt met je beste vriendje of vriendinnetje! Let op: wordt geleverd zonder trekhaak (16.24.30.00). De aanhanger past alleen op de Buddy skelters, Rally Orange, Mustang en de Jeep Adventure.

€ 89,00

BERG Trekhaak Junior Buddy-Rally
Trekhaak voor Junior aanhanger. Maak je Buddy of Rally compleet met deze trekhaak. Nu kun jij een aanhanger aankoppelen aan jou skelter.

€ 9,99

alt tekst
alt tekst
alt tekst
alt tekst
alt tekst