038-4771243
MA- VRIJ (ZA) VAN 08:00 (08:30) TOT 17:30 (15:00)


BERG SPECIALS- IDEAAL VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK

Bij BERG maken we mooie én veilige skelters en vinden wij het belangrijk dat kinderen onbezorgd kunnen genieten en buitenspelen. Onze skelters zijn van zeer goede kwaliteit; gegarandeerd jarenlang speelplezier!

MOOIE ÉN VEILIGE SKELTERS VOOR KINDEREN ÉN VOLWASSENEN

BERG BUDDY

Speciaal gebouwd voor intensief gebruik op boulevards, campings, winkelcentra en parken

BERG BFR

Super stevig frame met stoer thema pakket voor lange- en kleine klanten
HET BFR-frame is beschikbaar als XL en XXL variant. Het XL frame is geschikt voor volwassen tot ca 1.90 meter lang. Het XXL Frame is ontwikkeld voor personen die nog net iets langer zijn. Het XXL frame heeft maar liefst 8 ipv 6 stoelposities en is 10 cm langer. Vanwege het vaak iets hogere gewicht is het frame ook extra versterkt. Hierdoor past jong en oud, klein en groot op de BFR skelter. Natuurlijk is ook dit frame uitgerust met luchtbanden, BFR en schommel-as.

BERG DUO COASTER

De BERG Duo Coaster is de nieuwe tweepersoon skelter op basis van het XXL-frame BFR. De skelter biedt een geweldige rijervaring door het lage gewicht en de dubbele aandrijving. Dankzij het BFR systeem beschikt de skelter over een terugtraprem én kun je achteruit trappen. Bij het monteren van de skelter heb je zelf de keuze om de skelter linkgestuurd of rechtsgestuurd te maken.

BERG Choppers

Geïnspireerd op de Amerikaanse choppers voor vele vrolijke avonturen

BERG GRAN TOUR SKELTERS

De Gran Tour is al jaren dé vierpersoons familieskelter om met het hele gezin op pad te gaan en dit succesnummer is nu nog eens flink onder handen genomen. De Gran Tour is er nog steeds in twee verschillende versies: de Gran Tour Racer en de Gran Tour Offroad en kan in beide gevallen worden voorzien van een comfortabel zonnedak. Rijplezier voor het hele gezin!

Gran Tour Offroad

Gran Tour met zonnedak

Gran Tour Racer

alt tekst
alt tekst
alt tekst
alt tekst
alt tekst