038-4771243
MA- VRIJ (ZA) VAN 08:00 (08:30) TOT 17:30 (15:00)

Husqvarna Automower® 550 >5000M² Professioneel

Productnummer: 970656512

€ 5.079,00

€ 4.197,52 excl. BTW

Productinformatie "Husqvarna Automower® 550 >5000M² Professioneel"

Husqvarna 550 >5000m2 Automower Professioneel

Robotic maaier ontworpen voor professioneel gebruik van de vloot. Het aanbieden van afstandsbediening, waaronder diefstalregistratie via Husqvarna Fleet Services op pc / tablet, evenals controle en configuratie van de volledige maaier via smartphone.

GPS-gestuurde navigatie en weertimer zorgen voor een uniforme dekking van complexe gazons, terwijl de maaifrequentie automatisch wordt aangepast aan de groei van het gazon.

Behandelt alle soorten gazons en beheert steile hellingen tot 45% (24 °) met perfecte maairesultaten - zelfs in regenachtige omstandigheden.

Robuuste grondige constructie zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Doordat er op de maaier geen toetsenbord en of display aanwezig is, is deze 500 serie automower lijn zeer geschikt voor autonoom maaien in gebieden waar ook veel mensen komen.

Wilt u advies op maat?

Vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij komen vrijblijvend bij u langs op te kijken welke robotmaaier voor uw tuin of sportveld geschikt is. Wij kunnen veel vertellen, maar uiteindelijk moet u als klant het ervaren en moet de machine zichzelf bewijzen. Vraag naar onze mogelijkheden.

Neem contact met ons op 038 477-1243 of info@rietmanshop.nl

Automower® voor sportclubs

Een sportveld zoals een voetbalveld wordt vaak intensief gebruikt. Het onderhoud van het gras is vaak lastig en de bemesting, bewatering en minitieuze verzorging kan duur en tijdrovend zijn. Automower® biedt de mogelijkheid om kosten te besparen terwijl de algehele kwaliteit van het gras en dichtheid van scheuten worden verbeterd. En de spelers kunnen altijd genieten van een mooi, perfect gemaaid veld. Dankzij zijn lage gewicht creëert Automower® geen verdichting en laat hij geen sporen achter. Bovendien kan de maaier onder natte omstandigheden maaien zonder dat er ongewenste grasresten achterblijven.
 

Een nieuwe norm voor graskwaliteit

Automower® zorgt er ook voor dat uw veld klaar is voor een druk wedstrijdschema en uren intensieve training. Aangezien de robotmaaier het gras elke dag maait, zijn de gevolgen voor het gras minimaal. Het zeer kleine, snel composterende maaisel vormen een constante bron van bemesting en vocht, zodat het gazon gezond en weelderig groen blijft. Onderzoek toont ook aan dat graswortels tot 25% dieper groeien als elke dag wordt gemaaid, en dat resulteert in een sterkere en gezondere grasmat.
 

Onderhoud binnen handbereik

Met de digitale beheerprogramma Husqvarna Fleet Services™ kunt u op een of meer voetbalvelden al uw Automower®-robotmaaiers beheren. Altijd en overal. Via een telefoon, tablet of laptop kunt u gedetailleerde statistieken van elke machine bekijken, maaischema's en maaihoogtes wijzigen, meldingen ontvangen wanneer machines moeten worden onderhouden en nog veel meer.
Husqvarna Fleet Services ™ biedt u de mogelijkheid om meerdere aantallen maaiers vanaf uw smartphone, tablet of laptop te controleren en te bedienen. U kunt de status van uw maaier of de exacte locatie bekijken, hem opdracht geven om te starten, stoppen of te parkeren voordat de storm arriveert. Makkelijk om instellingen en maaidekken aan te passen. Ontvang alarmen en houd de positie van de maaier bij in geval van diefstal - van overal.
10 jaar mobiel gegevenscontract inbegrepen. Standaard op 500-serie, optioneel op X-line modellen. Husqvarna Fleet Services ™ werkt ook samen met alle andere producten met HFS-sensor.
 

Commerciële gebruikersinterface

Model uitgerust met status LED-indicatie en robuuste en gemakkelijk te beheren schakelaar voor START / STOP-functionaliteit. Vereenvoudigt het gebruik voor onervaren gebruikers en minimaliseert de ernstige gevolgen voor de maaier in geval van vandalisme. Volledig toezicht vanaf smartphone, tablet of laptop.
 

GPS-ondersteunde navigatie

Een ingebouwd GPS-systeem maakt een kaart van de tuin compleet met grens- en zoekdraden. De Husqvarna Automower® registreert welke delen van de tuin gemaaid moeten worden en past zijn maaipatroon daarop aan. Dit zorgt voor een geoptimaliseerde gazondekking en een uitstekend maairesultaat.
 

Laat uw robotmaaiers samenwerken

Tot nu toe moest u grotere grasoppervlakken in afzonderlijke installaties verdelen en in elk gebied slechts één Automower®-robotmaaier gebruiken. Dankzij de Automower® Club Solution – een nieuwe functie via een softwaredownload – kunt u een grote installatie voor het voetbalveld maken en verschillende maaiers in hetzelfde gebied laten werken. Hierdoor kan het veld sneller worden gemaaid, waardoor de beschikbaarheid voor trainingssessies en wedstrijden toeneemt. Bovendien is het niet meer nodig om een begrenzingskabel in het midden van het veld te installeren, waardoor het risico op beschadigde draden als gevolg van de verzorging van graszoden, zoals beluchten en verticuteren, wordt verkleind.
 
 
 

Product Specificaties



Accutype: Li-Ion accu
Capaciteit werkgebied: 5000 m²
Gebiedcapaciteit per uur: 208 m²
Geluidsniveau (dba): 60
Hoe wil ik maaien?: Automower (robotmaaiers)
Laadtijd: 55 min
Maaibreedte - keuze maaidek: 24cm
Maaihoogte instelbaar (mm): 20 - 60 mm
Maaimessen: 3
Maaimessen op maaischijf: 3 st
Maaitijd op een lading: 260 min
Maximale helling in werkgebied: 45 %
Merk Machine: Husqvarna
Soort Tuinmachine: Grasmaaiers
Type Brandstof/aandrijving: Accu Li-ion

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


alt tekst
alt tekst
alt tekst
alt tekst