038-4771243
MA- VRIJ (ZA) VAN 08:00 (08:30) TOT 17:30 (15:00)

Husqvarna Rider 112C Frontmaaier met 85CM maaidek

Productnummer: 967178402

€ 3.799,00

€ 3.139,67 excl. BTW

Productinformatie "Husqvarna Rider 112C Frontmaaier met 85CM maaidek"

Als u een echte Husqvarna Rider zoekt, met de mogelijkheid om te navigeren rond bloembedden, struiken, bomen en andere obstakels in uw gazon, maar geen Rider voor de grootste gazons wilt, dan is de Husqvarna R 112C de perfecte keuze. Het compacte ontwerp zorgt voor eenvoudige bediening, zelfs in krappe ruimtes en maakt het makkelijk op te bergen. Ondanks het kleinere formaat, biedt deze Rider een uitstekende tractie, zelfs op hellingen en in natte omstandigheden. Door de gelede besturing kunt u snel bochten maken met een minimale draaicirkel. Het aan de voorzijde gemonteerde maaidek biedt u een uitstekend overzicht over het maaigebied.

Bijzonder wendbare zitmaaier voor de kleinere tuin, dankzij knikbesturing en hydrostaataandrijving valt met deze machine zeer goed te manoeuvreren en zitten alle hendels bijeen onder handbereik.
De hydrostatische transmissie laat zich bedienen door 2 voetpedalen die rechts naast elkaar geplaatst zijn, het binnenste pedaal is voor voorwaarts rijden en het buitenste pedaal is voor achterwaarts rijden. Dit maakt het zeer eenvoudig de machine vloeiend te laten versnellen, vertragen en te stoppen in beide rij-richtingen zonder de voet te hoeven verplaatsen of een koppelingspedaal te hoeven gebruiken.
Het Combi-mulch maaidek is een mulching maaidek die het gemaaide gras verhakseld zodat het terugvalt tussen het gazon, hierdoor bemest u uw gazon terwijl u maait en u bespaard tijd en afval omdat u geen volle grasopvangbakken hoeft te legen. Het maaidek is super eenvoudig open te klappen zodat de onderkant goed valt te reinigen, ook kan dit maaidek ingezet worden als achterlosser door de Combi-plaat eenvoudig te verwijderen. De maaihoogte kan ook met een hendel op het maaidek in 7 stappen worden versteld.
Standaard maaidek inbegrepen.

Product Specificaties



Aandrijving (2wd/4wd): 2-wielaandrijving
Behuizingsmateriaal: Staal
Brandstof capaciteit (liter): 4 ltr
Capaciteit werkgebied: 2250 m²
Geluidsniveau (dba): 100
Hoe wil ik maaien?: Frontmaaiers
Maaibreedte - keuze maaidek: 85 cm
Maaihoogte (min/max): 25 - 70 mm
Maaihoogtestappen: 7 standen
Merk Machine: Husqvarna
Motorfabrikant: Briggs & Stratton
Motorvermogen: 344 Cm³ / 11.5pk
Mulchingfunctie: Ja, Bioclip
Snelheid (min/max): 0 - 7 km/h
Soort Tuinmachine: Grasmaaiers
Transmissie: Hydrostatische aandrijving (Vario/HST/TTR)
Type Brandstof/aandrijving: Benzine - 4 takt

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


alt tekst
alt tekst
alt tekst
alt tekst